Всичко се случи като в компютърна игра. Когато дойдох на

...
 Всичко се случи като в компютърна игра. Когато дойдох на
Коментари Харесай

Оцелелият курсант: Видях приятеля ми да гори

 

Всичко се случи като в компютърна игра. Когато пристигнах на себе си, видях по какъв начин приятеля ми гори, пробвах се да загася пламъците, само че още веднъж изгубих схващане. Това декларирал единственият оживял курсант от злокобната злополука на военния АН-26 Вячеслав Золочевски. Машината се разруши нощес покрай град Чугуев в региона на Харков по време на образователен полет. Думите му са изречени в болничното заведение, до момента в който е разговарял с президента Володимир Зеленски и регионалния шеф на Харковска област Алексей Кучер. Не го натоварихме с въпроси, просто попитахме по какъв начин можем да помогнем, сподели Кучер.

На борда е имало 27 души: седем членове на екипажа и 20 курсанти. Двадесет и пет души починаха на място, двама курсанти са съумели да оцелеят, само че един от тях по-късно умря в болница.

Първоначалната информация, че двамата курсанти са съумели да изоставен самолета не била доказана от оживелия Вячеслав.

Четири са версиите, които се проверяват за злополуката -техническа неизправност; неточност на екипажа; погрешно осъществяване на служебни отговорности от виновните за надзор на полета; проблеми с техническото обслужване и подготовката за полет. Черните кутии са открити. Днес в Украйна е ден на печал.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР